„Kedv, remények, trillák…”- lezajlott a döntő, megvannak a nyertesek
2017-04-09 - 11:27:11

A zsűri a számos nagyszerű és egyedi előadás közül négy kategóriában választotta ki a legjobb produkciókat.

A Debreceni Művelődési Központ idén harmadik alkalommal hirdette meg a „Kedv, remények, trillák…” című versmegzenésítési pályázatát, ebben az évben partnerük a Kortárs Könnyűzenei Egyesület volt. A felhívása az előző évhez hasonlóan Békés, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megye területén lett meghirdetve. A nyilvános döntőt április 7-én, pénteken, 17 órától rendezték meg a Debreceni Művelődési Központ Belvárosi Közösségi Házának Pódiumtermében 10 fellépő szólista, zenei formáció részvételével.A rendezvényt Porkoláb Gyöngyi, az  EKF Debrecen 2023 operatív igazgatója nyitotta meg. A zsűri a számos nagyszerű és egyedi előadás közül négy kategóriában választotta ki a legjobb produkciókat.

A Legjobb Énekhang kategóriában Kerekes Levente bizonyult a legsikeresebbnek, a Legjobb Hangszerelő díjat a Körömvirág együttes vehette át.

A Legjobb Zeneszerző a NeSzduó lett, akik számos ajándék mellett lehetőséget kaptak arra, hogy megmutassák tehetségüket a Campus Fesztiválon is. 

Végül a negyedik kategóriában a Legjobb Arany János- versmegzenésítés díját a  Vikár-kombó formáció vehette át, számukra Bajnai Zsolt külön díjként felajánlott egy fellépési lehetőséget az NKA Cseh Tamás Program Beszámoló című rendezvényén, Budapesten a Várkert Bazárban tartandó Hangszert a Kézbe programsorozaton.  További cikkek a témakörből
Európa Kulturális Fővárosa: lakossági fórum indult
2017-04-23 - 07:57:11
A kulturális főváros programiroda által szervezett eseménysoron több tízezer debreceni lakost szeretnének megszólítani a következő hónapokban.
Nagyon sokan mentek el szombaton a Hortobágyra, a Szent György-napi kihajtási ünnepre
2017-04-23 - 08:03:37
A tervek szerint minden évben díszvendégként meghívnak egy-egy világörökségi helyszínt a pusztai ünnepre: az idén Hollókő a rendezvény díszvendége
„Egészségnevelésről és drogokról” tartottak előadást orvostanhallgatóknak
2017-04-09 - 08:20:43
A Debreceni Egyetem Klinikai Központjában Bak István rendőr alezredes előadást tartott a kábítószerek és a bűnözés összefüggéseiről, a büntetőjogi szabályozásról, továbbá a kínálat- és keresletcsökkentés lehetőségeiről.
A debreceni rendőrök is közreműködtek az V. Legó Kupán.
2017-04-09 - 08:13:38
A versenyzőknek a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai által kitalált közlekedésbiztonsággal kapcsolatos feladatokat is teljesíteniük kellett.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu