Horoszkóp - 2019-08-21


Kos (március 21. - április 20-ig)
A határidős feladatait vegye komolyan. Mindig időben fogjon hozzá a végrehajtáshoz, hogy ne kelljen kapkodnia


Bika (április 21. - május 20-ig)
Házkörüli munkákkal kénytelen ma foglalkozni, ám emiatt egy cseppet sem bánkódik. Élvezettel végzi azokat a feladatokat, amiket máskor szívből utál.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Úgy dönt, hogy megvásárol valamit az otthonába, amit már rég kinézett. Sok energiát kell lakása szépítésére fordítania, de megéri a fáradság.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Szerelmi bánat ellen legjobb orvosság a munka, amiből pedig próbálják kizökkenteni. Maradjon ki a pletykákból, kicsinyes hatalmi harcokból.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Olthatatlan vágyának engedelmeskedve felkerekedik, és családostól útra kel. Gyűjtsön erőt és jókedvet a szűkösebb hónapokra.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Az utóbbi időben szerelmi élete lebeg a levegőben, mert akivel kapcsolatba került, arról nem tudja biztosan, megfelel-e az elvárásainak. Ne siessen el semmit.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
A vadászat a vérében van. Kiszemelt célpontja nagy hajlandóságot mutat a közelebbi kapcsolatra. Természetéből adódóan azonban már a következő alkalmat lesi.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Ma ráérez a dolgok lényegére. Sikerülhet megszerezni egy kedvező pozíciót. Ehhez nem elég a harciasság, gyűjtsön szövetségeseket.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Idegállapota már feszült, munkatársaival késhegyig menő vitába keveredhet. Szabadsága alatt sikerül feloldódnia, majd úgy érzi, mintha teljesen kicserélték volna.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Egy régi tervét szeretné megvalósítani, és elhatározza, hogy ha kemény munkával is, de végre fogja hajtani. Az Ön körül dúló hatalmi harcokból igyekezzék kimaradni.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Nagy meglepetésben részesül a mai napon. Végre megkap egy olyan dolgot, amire régóta vágyakozott.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Felelősségteljes feladat vár Önre, de aggodalomra vagy félelemre semmi oka. Lépésről lépésre haladjon, s nem érheti kellemetlen meglepetés. Mire észreveszi, már sikerrel megold mindent.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu