Horoszkóp - 2018-06-18


Kos (március 21. - április 20-ig)
A szerencse Ön mellé szegődhet. Ehhez azonban szükséges, hogy aktív társasági életet éljen, és hogy ne húzódjon a színfalak mögé.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Igyekezzen megszabadulni az idejét múlt szokásaitól és módszereitől, sajátítson el hatékonyabb technikákat. Ezáltal karrierjét jelentősen fellendítheti.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Egyre fontosabb életében a türelem és a megfelelő időzítés. Magánéleti kapcsolatában szüksége lesz fokozott tapintatosságra.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Nem úgy alakul az anyagi helyzete, mint ahogyan szerette volna. Ön mégis képes megtalálni és pótolni azt, ami hiányzik.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Már csupán a megjelenésével is hódítani képes, magabiztossága pedig némi feldobottsággal párosul. Könnyen elérheti célját, miközben haszna is van belőle. Leleményességét anyagi céljai érdekébe állíthatja.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Ma összecsapásokra kell számítania. Meg kell védenie érdekeit. Őrizze meg nyugalmát, és ne menjen fejjel a falnak.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Hivatásában döntenie kell arról, hogy a régi módszerekkel dolgozik-e tovább vagy stratégiát változtat. Nem a legjobb taktika fölfelé hajbókolni, lefelé taposni. Kínos helyzetbe kerülhet emiatt.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Hajlamos túlbonyolítani bizonyos szituációkat, túl sokáig fontolgatni dolgokat. Most olyan új lehetőségek vannak kilátásban, amelyeket feltétlenül ki kell használni.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
A hét első napja Önnek kedvezően alakul. Először szerencsésnek érzi magát, aztán rájön, hogy mindent a saját munkájának és optimizmusának köszönhet.


Bak (december 22. - január 20-ig)
A pénzügyeket különös óvatossággal és odafigyeléssel kell kezelnie, mert ez az időszak nem kedvez a költekezésnek. Nagyszabású tervei megvalósulhatnak, ha elég rámenős ezekben az ügyekben.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Ne legyen arrogáns környezetével szemben, mindig mutassa ki szeretetét, az nem számít, hogy mennyire feszült a munkája miatt. Most sokat kihozhat saját maga tehetségéből.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Maradjon továbbra is aktív, kövesse a gyorsan változó körülményeket, és mindig a biztonság szem előtt tartásával hozza meg döntéseit! Válasszon megfelelő partnereket céljai elérésére.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu