A debreceni Best FM weboldala hamarosan a bestfmdebrecen.hu címen lesz elérhető!
Horoszkóp - 2019-10-18


Kos (március 21. - április 20-ig)
A szerelemről kialakított elképzelései egyre érettebbé válnak. Ne támadja azt a jó barátját, aki rávilágít néhány személyes körülményre, melyekre mindenképpen oda kellene figyelnie.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Előfordulhat, hogy egy gyökeres változás teljesen új hozzáállást hoz ki Önből. Munka terén sokkal többet képes elvégezni, mint máskor.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Vigyázzon jó egészségi állapotára. Azonnal forduljon orvoshoz, ha bármilyen kedvezőtlen változást fedez fel. Feszült idegállapota árthat.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Feszíti a sok kihasználatlan energia. Többet akar elérni, tehát olyan keményen akar dolgozni, amennyire ezt most szükségesnek tartja.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Értékes gondolatai lehetnek, ha jut ideje önmagára. Fontos, hogy testvéreivel jó viszonyban legyen, sokat segíthetnek ugyanis Önnek.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Régebbi befektetései kezdenek beérni. Hajlamos jobban költekezni, mint máskor, de anyagi helyezte ezt most nem engedi meg.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Élvezi, amikor a figyelem középpontjában áll. Különösen akkor, ha az érdeklődést ajándék kíséri. Októberben számíthat egy olyan összejövetelre, amelyen új kapcsolatok szövődhetnek.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
A másik nem kreatív és fantáziadús módon közelít Önhöz. Igaz, életének más területéről némi feszültség is átcsorog a szerelembe, de Ön felül tud emelkedni ezen.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Szeretne valami kalandosat átélni. Ha csak egy új utcát fedez fel, akkor is boldog, mert úgy érzi, ismét valami újat látott, ismét valamivel többet tud a világról.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Elég erősek az érzései a mai napon. Felindulttá válhat, és olyan dolgokkal vádolhat meg valakit, amelyben az illető egyáltalán nem vétkes. Próbálja bölcsességével megelőzni a kellemetlen dolgokat.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Nehezen tud dönteni fontos ügyekben. Töltődjön fel most új energiákkal, relaxáljon, meditáljon, élvezze a telítettség érzését.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Tegye a mai napot saját maga és szerettei számára felhőtlenül boldoggá. Vásároljon apró ajándékokat, meglepetéseket azoknak, akiket szeret és megérdemlik.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu