Guba ügynök szabadságra ment!  

Horoszkóp - 2019-04-23


Kos (március 21. - április 20-ig)
Figyelmesen meghallgatja ma mások ötleteit, véleményét és ezt jól is teszi, mert hosszú távon hasznosíthatja azokat saját tervei megvalósításához.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Ha mostanában nagyon kapkodóvá, hektikussá vált a napirendje, igyekezzen minél hamarabb visszatalálni a régi kerékvágásba, hogy újra hatékony lehessen.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Túl sok vasat tart a tűzben. Ez vonatkozhat szerelmi életére vagy akár a munkájára is. Ha egyszerre összejön minden lehetőség, bajban lehet majd.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Csak olyan kötelezettségeket vállaljon ma el, amelyeknek mindenképp eleget tud tenni! Akkor se engedjen ebből, ha sarokba szorítják.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Legyen rugalmas és használja ki minél jobban a kínálkozó lehetőségeket! A megszerzett tapasztalatok hosszú távú előnyöket biztosítanak.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Szakmai vagy magán jellegű utazása során megismerkedhet valakivel, akinek nyitott gondolkodását és egyenes jellemét vonzónak találja majdMérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Véleményét sikerül olyan érthető és megnyerő stílusban közölnie, hogy még ellenségei is kénytelenek elismerni, amiben igaza van.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Kifinomult észjárásának köszönhetően mindig megtalálja a módját, hogy megsokszorozza a befektetett pénzét vagy épp energiáját. Ma sem lesz másképpen.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Ma szívesen vesz részt bármiféle hasznos vagy haszonnal kecsegtető tevékenységben, ha nem lát benne bizonytalan tényezőt, mert az elijeszti


Bak (december 22. - január 20-ig)
Még a munka megszállottjai is pihennek néha. Ön miért lenne kivétel? Ha úgy tartja kedve, nyugodtan bújjon el a világ elől néhány napra


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Látszólag derűs és magabiztos, de valójában sok gond nyomasztja. Ezek jó része azonban – mint hamarosan kiderül – képzeletének szülöttei.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Ön szereti a társaságot, alapvetően kifelé forduló személyiség, de a magánéletéről vagy saját érzéseiről csak a közeli barátaival tud beszélgetni.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu