Horoszkóp - 2017-10-22


Kos (március 21. - április 20-ig)
Minden részletre kiterjedő tervet eszelt ki arra, hogyan hódítsa meg kiszemeltjét, így annak esélye sincs kivédeni az Ön támadását. Mielőtt azonban behálózná az illetőt, mindenképp informálódjon hátteréről.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Ön partnerében elsősorban az embert látja és csak másodsorban a férfit illetve nőt. Ez a tüzes jegyeket általában megzavarja.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Nyitott minden új tapasztalatra és szüksége is van olyan területekre, ahol megmérettetheti magát. Egyre inkább felismeri saját belső folyamatait.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Érzelmi téren számíthat arra, hogy eddigi elképzeléseit újragondolja. Azt is világosabban fogja látni, miért volt szüksége erős érzelmi biztonságra.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Szerelmi kapcsolata igen intenzívvé vált és a hangsúly most az érzelmi kötődésen, egymás kölcsönös tiszteletén van. Emellett persze a játékosság és a szenvedély is helyet kap kapcsolatukban.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Bármit is álmodik meg önmagának, minden feltétel adott ahhoz, hogy meg is valósítsa. Életének minden területén átlátja most a lehetőségeket.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Nem könnyű eleget tenni az Ön elvárásainak, különösen amelyeket partnerével szemben támaszt. Igényessége azonban jó előre kiszűri annak a lehetőségét, hogy később, csalódás érje.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Semmi sem tudja annyira lázba hozni, mint amikor látja kedvese szemében a csodálatot. Ha ezt érzi, képes teljességgel átadni magát a kapcsolatnak.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Korábban mindig félt a tartós kapcsolattól, mert úgy gondolta, akkor elveszíti függetlenségét. Kedvese példája azonban meggyőzi arról, hogy akkor is maradhat egyedi, ha elkötelezi magát valaki mellett.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Ön életének egyetlen területén sem viszi túlzásba az álmodozást, sokkal jobban szereti azonnal a gyakorlatban kipróbálni, amit kitalál.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
új ismerőse elfeledteti Önnel, milyen feltételeket támasztott az eddigi lehetséges jelöltekkel szemben. Olyan mély jó érzések támadnak Önben, hogy mindent képes feladni.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Nincsenek most ugyanolyan fázisban kedvesével. Ön inkább visszavonulna egy kicsit, ő pedig épp most vágyik társaságba. Ne éljék meg ezt problémaként.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu