Horoszkóp - 2017-04-30


Kos (március 21. - április 20-ig)
A sok elfoglaltsága miatt kicsit eltávolodtak egymástól párjával. Használja ki a hétvégi szabadnapokat arra, hogy együtt legyenek, és kicsit egymásra találjanak.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Nyugtalan, megcsalva, becsapva érzi magát és elég szomorú. Humorérzéke szerencsésen megmenti egy veszélyes helyzettől. Ha reménykedik, akkor van esélye a boldogságra, szerelemre.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Lelkivilágát kell erősíteni. Barátságos emberek társaságát élvezheti, ha ad rá lehetőséget. A meghívást fogadja el, nem fogja megbánni.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Egy kulturális rendezvényen érdekes emberekkel ismerkedik meg, akik hasonló gondolkodásmódjukkal serkentőleg hatnak Önre. Remek estére számíthat.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Gyönyörű tavaszt érez. Párja érzékiségével kápráztatja el. Egy lustálkodással töltött reggel valóságos kikapcsolódás.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Valami nincs rendben az életében, és Ön megpróbál megoldást találni. Most véghez viheti a szükséges változásokat.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Jó hírekkel jelentkezik egy barátja. Lehet, hogy olyan kiváló ajánlatot kap, amit nem szabad elutasítani. Most érdemes változtatni.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Csend van otthon, álljon elő most a kérésével. Ha a munkájában előre szeretne haladni, párjának át kel vállalnia az otthoni terhek zömét. Lehengerlő stílusával eredményes lesz.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
A hétvége csöndesnek ígérkezik. Felszabaduló energiáit fordítsa a ház körüli teendők elvégzésére. Beszélgessen el családtagjaival.


Bak (december 22. - január 20-ig)
A hétvégét használja ki testének-lelkének új energiákkal való feltöltésére. Baráti társasággal menjen kirándulni, vagy hívjon vendégeket. Semmiképpen se töltse egyedül az elkövetkező napokat.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Ne dolgozzon túl sokat, mert teljesen eltávolodik szeretteitől. Próbáljon közös programot szervezni, és minél több időt együtt tölteni. Nagy változások vannak kilátásban, amelyek sok energiát kívánnak.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Az otthoni, családi ügyek kissé feszültek lesznek, ezért ne erőltessen semmit. Ha vidáman áll a dolgokhoz, elkerüli a súrlódásokat, sőt elsimítja azokat. Ne utasítsa vissza párja javaslatait.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu