Horoszkóp - 2018-04-25


Kos (március 21. - április 20-ig)
A tegnapi szópárbaj semmi nyomot nem hagyott Önben. Rendkívüli beleérző képességének köszönhetően szinte megértette főnöke viselkedését.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Valamit érez a levegőben, jobban érzi magát, nagy elhatározásokra készen. Ne feledkezzen meg egy fontos ügyről, aminek mostanában jár le a határideje.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Szabaduljon meg a gondoktól, átmenetileg tegye le a vállára rakott terheket. Üljön le egy padra valahol, és néhány percig ne gondoljon semmire, hallgassa a madarak énekét.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Időnként hajlamos arra, hogy az élet nehézségei elől struccpolitikával meneküljön. A párja magyarázatot vár, ne térjen ki előle, a halogatásnak komoly következményei lehetnek.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Tele van ambícióval, s most jó eséllyel indul, hogy jelentősen növelje bevételeit. Az sem lehetetlen, hogy szerencsejátékon nyerjen, ha megpróbálkozik vele.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Fontos, hogy a pénzügyeit rendben tartsa, most semmilyen befektetést vagy vállalkozást nem szabad megkockáztatnia, mert olyan kiadások várhatóak, melyekre nem számít.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Ha teljes egészében párjának szenteli figyelmét, mindjárt eltűnhetnek a félreértések, feloldódnak a gátlások, és jó irányba változhat az otthoni légkör.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Az utóbbi időben elhanyagolt egy olyan társaságot, ahol egyre otthonosabban érezte magát, kellemes órákat töltött velük. Ma ismét találkozik a kis csapat, s ha közéjük akar tartozni, most nem hiányozhat.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Otthona felújításán töri a fejét, a hirdetések sok jó ötletet adhatnak. Nem biztos, hogy a nagy nevű üzletekben fogja megtalálni azt, amire szüksége van


Bak (december 22. - január 20-ig)
Lelkileg mélyponton van, tehát könnyű a dolga annak a közel álló személynek, aki most el akarja csábítani. Nem tud nemet mondani, ám a kalandnak kínos következményei lehetnek.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Minduntalan abba a hibába esik, hogy kis dolgokból nagyokra következtet. Legtöbbször téved, és nehéz perceket okoz önmagának.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Túljutott a szakmai életveszélyen, anyagi gondjaira is keresett megoldást, mégis kedvetlen. Most tudatosult Önben igazán, hogy csak magára számíthatott.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu