Horoszkóp - 2017-08-21


Kos (március 21. - április 20-ig)
Ha valamilyen találkozóra megy, legyen nagyon kedves azokkal, akik körülveszik Önt. Azonban a teljesen ismeretlenekkel nem szükséges sokat beszélgetnie.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Mellőzze a kritikus megjegyzéseket. Hozza a lehető legjobb formáját! Találkozik valakivel, akit nagyon romantikusnak tart.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Szabadidejét használja új energiákkal való feltöltődésre is. Minél többet legyen szabadban, strandon vagy vízparton


Rák (június 22. - július 22-ig)
Saját magán ne sajnálkozzon, ne legyen túl érzelgős. Nyíljon meg mások előtt


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
A változó időjárás mindenkiből sok energiát kivesz, Ön is ettől fáradékonyabb. Kímélje magát és lazítson, pihenjen, amennyit megtehet.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Úgy érzi, egy olyan fajsúlyos ügy, mint amiben most döntenie kell, túl nagy felelősséget jelent, főleg ha nem látja át a lehetséges következményeket.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Önt sokszor jobban érdekli a mások élete, mint a sajátja. Annyira szüksége van az emberekre és a kommunikációra, mint talán egyetlen más jegynek sem.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Sok időt megtakaríthat most, ha nem megy bele végeláthatatlan családi veszekedésekbe. Őrizze meg hidegvérét és zárjon le minden ilyen kezdeményezést.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Anyagi helyzete nem a legrózsásabb, ezért most ennek rendbetételéről szövöget terveket. Minden rendben lesz, ha meg is valósítja őket.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Ha elutasításban van része vagy kritika éri, ne helyezkedjen azonnal védekező állásba, mert az csak rögzíti a problémát, és nem vezet megoldásra.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Ha azt tervezi, hogy vállalkozásba kezd, kérje ki tapasztaltabb barátai és rokonai tanácsát! Minden apró tapasztalat hasznos lehet!


Halak (február 20. - március 20-ig)
Túl magasak az elvárásai, de ezt semmi pénzért nem ismerné el. Ezzel viszont megnehezíti valakinek a dolgát, aki szeretne közel kerülni Önhöz.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu