Horoszkóp - 2019-06-17


Kos (március 21. - április 20-ig)
Ne engedjen túl nagy teret a képzelgésnek. Lássa úgy a tényeket, ahogy azok valójában léteznek. Kerülje a szélsőségeket, a jól bevált dolgokhoz ragaszkodjon.


Bika (április 21. - május 20-ig)
A kedvező aspektusokat használja ki. Próbáljon csakis a saját feladatára koncentrálni. Ön érzi, hogy meddig tart a teherbíró képessége. Mások terhét ne vegye a vállára, mert csak kihasználnák.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Képességei ma teljes mértékben megnyilvánulnak. Kitűnő benyomást tesz az emberekre, akikkel találkozik. Bárhol jár, mindenfelé ismerősökkel, jó barátokkal fut össze, akikkel remekül elbeszélget


Rák (június 22. - július 22-ig)
A délelőtt egész szépen alakul, így összpontosíthat a munkájára. Élvezi, hogy ma annyi emberrel, ismerőssel találkozhat. Délután magához veszi a kezdeményezést egy családi probléma megoldásában


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Mindenféle munkát sóznak Önre, ám Ön időre befejezi mindet, ha egyszer rákapcsol. Az is lehet, hogy ezen felül pluszmunkát is vállal. Tartson ki az álmai mellett.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Reformokat tervez a családi pénzek kezelésében. Persze nem először fogadja meg, hogy ezentúl másként lesz minden. A szerelmi élete is felemás: Ön nagyon, partnere csak ímmel-ámmal szeretMérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Ma kicsit labilis az érzelmi élete. Bizonytalan önmagában.Nem tudja, hogy merre tart az útja. Ne fárassza megát negatív gondolatokkal. Hagyja történni a dolgokat.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Hiába erőlteti a munkát, ma nem megy. Ideges, lobbanékony, most nem lehet Önnel értelmesen beszélni. Halassza el azokat a feladatokat, amihez nyugodt idegek és szellemi frissesség szükséges


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Egy kicsit fogja vissza a költekezését. Gyerekei szokatlan kéréssel állhatnak elő, de ne szegje kedvüket akkor sem, ha nem ért egyet a makacsságukkal


Bak (december 22. - január 20-ig)
A hirtelen cselekedetektől tartania kell. Minden baj forrása lehet, ha elhamarkodottan von le következtetéseket. Ez különösen kapcsolataira vonatkozik, akkor is, ha tartós kapcsolatban él, akkor is, ha még csak partneri viszonya van.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
A pénzhez kapcsolódó ösztönei megbízhatóak, ezért csak előnye származhat abból, ha követi a megérzéseit. Kimeríthetetlen fantáziával rendelkezik, de csillaga óva inti attól, hogy vakon megbízzon másokban.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Magánéletében stimulált állapotban van. Cselekedeteiben gyors és meggondolt. Zseniális ötleteit próbálja egyedül, vagy kevesek segítségével megoldani. Párkapcsolatában a dolgok harmonikusan alakulnak.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu