Horoszkóp - 2019-02-21


Kos (március 21. - április 20-ig)
A Kos-jegyűek rendkívül szerencsések. Lehet, hogy az Ön magabiztossága már kissé túlzott, és emiatt olyan kockázatot is vállal, amitől talán jobb lenne tartózkodni.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Legyen optimista és vidám, ne riadjon vissza az új felelősségektől, bízzon saját képességeiben. Ez esetben a sors Önt fogja igazolni.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
A karrier és a tanulás kerül most előtérbe. Amit most elsajátít, az hosszabb távon is előnyére válik majd.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Sokszor érzi magát kalandornak, de a legnagyobb kaland az Ön számára a családalapítás lenne, amihez még érnie kell. Most érdemes ismerkedni, társaságba járni.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Kellemetlenségei támadhatnak. Nincs esélye annak, hogy sikerrel zárja ezt a napot. A melléfogások mögött nemcsak a kényelemszeretete rejtőzik, hanem egy ellenlábasa is, aki a háttérből szövi hálóját.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Némi erőfeszítéssel rendbe hozhat egy kapcsolatot. Először vizsgálja meg a környezetében élők érzelmeit és szándékait.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
A kellemetlen érzéseket mindig könnyebb félresöpörni, mint szembenézni velük. Most rádöbben, mennyire fontos, hogy felszínre hozza azokat az érzelmeket, melyek eddig akadályozták.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Saját bőrén tapasztalhatja, milyen könnyen fakad szerelem egy régi barátságból. Azzal viszont legyen tisztában, hogy a barátság mindig önzetlen, nem váltható pénzre, értékcikkekre.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Hivatásában és magánéletében fordulat várható. A gyorsaság és a frappáns megoldások hozhatnak sikert az életében.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Az Ön tettvágya is magas fokon lobog. Új lehetőségek tárulnak fel, és sokkal nagyobb előnyökre tehet szert a képességei által.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Önbizalma fokozódik és remek ötletei támadnak. Mindent megtesz azért, hogy sikerre vigye elképzeléseit. Vidám hangulatban van, és a szerencse is Önnel tart.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Megérzései most minden jó tanácsnál többet érnek. Kedvesével szebbé teheti közös jövőjüket.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu