Helyi hírek
A közös nyilatkozatban hat borász, mint a Kárpát-medencében az ősi szőlővel, a Bakatorral foglalkozó szakemberek kijelentették, hogy összehangolva munkájukat együtt lépnek fel a fajta és a bor felélesztéséért, népszerűsítéséért. A szövetség fővédnöke Papp László, Debrecen polgármestere.
A Diákolimpia harmincadik születésnapja alkalmából június 21-24. között Debrecenben összevont, 6 sportágat magába foglaló Diákolimpia Fesztivált rendeztek. Az országos sportvetélkedő szombaton este a Főnix csarnokban eredményhirdetéssel és díszes gálaműsorral zárult .
A zsinat ünnepi ülését a reformáció 500. évében, a hitvallás elfogadásának 450. évfordulóján tartották Debrecenben, ahol felvették a Magyar Református Egyház tagjai közé a Kanadai Magyar Református Egyházak Szövetségét és a Luxemburgi Magyar Protestáns Egyesületet.
Április elején rendőrségi engedéllyel négy vaddisznót kilőttek már Debrecen lakott területén, később már tíz állat elejtéséről adtak hírt. Legutóbb a 33-as főút bevezető szakaszán ütközött autó a városba tévedt vaddisznóval.

A látogatókat július 7. és 9. között várják a Hortobágyi Lovasnapok szervezői.

Magyarország különböző városainak óvodásain kívül Romániából és Szerbiából is érkeztek csapatok.

A kicsik és nagyok egyaránt élvezték a szolgálati ebek társaságát.

Tavaly az azóta hungarikummá nyilvánított debreceni páros kolbász volt a rendezvény középpontjában, idén pedig a Hortobágyi Nemzeti Park (HNP) autentikus ízeire koncentrál a fesztivál .

Az első PAD (Picnic & Art Debrecen) fesztivállal a múzeumok éjszakájának egynapos programjait szeretnék kibővíteni olyan formában, hogy kulturális helyszínekké teszik és szimbolikusan összekapcsolják a város köztereit, mint ahogy tervezik azt 2023-ban, ha Debrecen elnyeri az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) címet.

A rendezvény június 19. és 25. között zajlik a partiumi városban.

A tanulók dolgozhatnak például pénztáros, árufeltöltő, fürdősegéd, úszómester, hostess, rendezvényi kisegítő munkakörben, emellett várják őket nyelvtudást igénylő munkákra, a felsőoktatásban tanulók pedig informatikai, mérnöki területeken is el tudnak elhelyezkedni, teljes és részmunkaidőben egyaránt.

Idén a világhírű New College Oxford Kórusa, a világ egyik legjobb fiúkórusa is a fesztivál vendége: az együttes május 30-án Budapesten a Mátyás-templomban, május 31-én a debreceni Református Nagytemplomban, június 1-jén Nyíregyházán a Magyarok Nagyasszonya Társszékesegyházban, június 2-án pedig Pécsett a bazilikában lép fel.
Szeptember 27-én \\\"szállják meg\\\" a Nagyerdei Stadiont.
Aki felismeri, hívja a rendőrséget!
A berettyóújfalui tűzoltók mentőkötél segítségével kiemelték a bajba jutott embert, de a mentők már nem tudtak rajta segíteni.
Az országjáró körút keretében budapesti helyszínek mellett sorrendben Győrbe, Pécsre, Szegedre, Debrecenbe és Balatonfüredre látogatnak el. A tervek szerint minden helyszínen egy-egy magyar sportolóval is találkozhatnak a rajongók.
A drogmegelőzési kampány önkéntes futói felváltva vállalják a megmérettetést, hogy összesen 2 100 kilométert megtéve körbefussák az országot; így a cívisváros sem maradhat ki a helyszínek közül.

A Mensáros László Alapítvány idén Csikos Sándornak, Janka Barnabásnak és Kovács Andrásnak ítélte oda az alapítvány névadójáról elnevezett díjat.
Az ingyenes hasznosításba adásról a május 25-i közgyűlés dönt.
A szabolcsi fiatalok a fináléban a Debreceni Labdarúgó Akadémia csapatát győzték le 3:0-ra, így ők vehetnek részt a kupa június 10-i, budapesti országos döntőjében. A tornán idén bevezetett „fair play” díjat a Balmazújvárosi FC csapata érdemelte ki.
A Debreceni Ítélőtáblán a rendszer több mint 30 esetben észlelt a testi épségre veszélyes eszközöket.
A programsorozat a Medgyessy Ferenc Emlékmúzeum és Debreceni Irodalom Háza udvarán várja a látogatókat május 20-21-én.
A Drogmegelőzési kampány önkéntes futói felváltva vállalják a megmérettetést, hogy összesen 2100 kilométert megtéve - Budapestről indulva majd oda visszatérve - körbefussák az országot; így a cívisváros sem maradhat ki a helyszínek közül.
A berettyóújfalui rendőrök ellenőrzésének célja az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése és a közúti balesetek megelőzése volt.
A családi napot június 9-én tartják a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén és a Víztoronyban.
Május 11-én 18 órától május 15-én reggel 5 óráig lesz korlátozás.Hirdetések:


EURO TOP 40
1.Clean Bandit feat. Sean Paul & Anne-Marie - Rockabye
2.Ed Sheeran - Shape Of You
3.Rag 'N' Bone Man - Human
4.The Weekend feat. Duft Punk - I Feel It Coming
5.James Arthur - Say You Won't Let GoA reggel gondolata:
Az élet nem más, mint lehetőségek sorozata. Változtathatsz s jobbá, tehetsz valamit életed minden napján. A Te elhatározásod. A kezedben a kulcs. Akárcsak a fazekas korongja mellett. Magad vagy az er...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu