A lakcímjáték véget ért......erre az évre :) ! Folyt.köv. 2018. Tavaszán

 

Helyi hírek
A korcsolyázás szerelmesei a korcsolyázásra alkalmas jégvastagságot elérve vehetik birtokba a pályát.
A projektben a hazai lakosság népbetegségekkel kapcsolatos genetikai és környezeti kockázatának komplex jellemzésére vállalkoznak.
A Mikulás december 11-én hétfőn 14.00 órakor érkezik Debrecenbe, a Fogyatékkal Élő Gyermekeket Ellátó Intézménybe a Tankcsapda zenekar tagjaival és számos vendéggel! Az adományok szétosztása mellett egy karácsonyi meglepetéssel készülünk a gyerekeknek, illetve az Intézetnek.
A diós-aszaltszilvás és a mákos-narancsos ízű süteményeket kedvelték a legtöbben.

Az adventi programokon bemutatkoznak a 27. nemzetközi betlehemes találkozóra érkező csoportok is.

Az Ady Endre Gimnáziumban a határvadász-képzés iránt érdeklődő diákok információt kaptak a jelentkezés, a felvételi eljárás és a képzés részleteiről.

Az ünnepélyes adventi gyertyagyújtásra december 3-án – vasárnap – este 5 órakor kerül sor a feldíszített fenyőnél.

Matrica kell majd az M85-ös út Csornát elkerülő szakaszára és az M35-ös autópálya Debrecen utáni részére is.

Szeretnék az új jövevényt a látogatók segítségével elnevezni.

A kivitelezés jövő tavasszal kezdődik.

A tematikus nap zárásaként az érintett hetedik és nyolcadik osztályos tanulók szülei kaptak tájékoztatást a továbbtanulási lehetőségekről.

A tervek szerint 2019-ben kezdődik meg a termelés a debreceni gyárban, ahová magasan képzett szakembereket, mérnököket keresnek.
Az intézmény a duális szak- és felsőoktatási képzésben részt vevő, leendő villanyszerelők, illetve villamosmérnökök minőségi gyakorlati oktatása érdekében jött létre.
Szakértők segítségével az egészséges ételek készítéséhez és rossz szokások leküzdéséhez is kaphatnak útmutatót.
Az elmúlt években 50 ezer új munkahely jött létre a mezőgazdaságban és élelmiszeriparban, és a következő években várhatóan hasonló nagyságrendben lesz szükség új munkaerőre.
Fát ültetnek az iskola diákjai.
A duális formában tanuló hallgatók a képzési idő egy részében gyakorlati oktatáson vesznek részt vállalatuk telephelyein, ahol a társaság szakemberei segítik majd őket.
Az Országgyűlés 2011-ben nyilvánította november 13-át a magyar nyelv napjává annak emlékére, hogy 1844-ben ezen a napon tette hivatalos nyelvvé a magyart a reformkori országgyűlés.
A felvételizők kizárólag a felvi.hu honlapról elérhető e-felvételin keresztül nyújthatják be jelentkezéseiket november 15-én éjfélig.
A felnőttek és gyerekek napi étkezésének helyes arányai tulajdonképpen megegyeznek; nagyjából az étrend felét a zöldségeknek és gyümölcsöknek kellene kitenniük.
A kutatások célja kideríteni, hogy a hirtelen fellépő stresszre, vagy valamilyen külső behatásra, hogyan reagál a szervezetünk legérzékenyebb szervrendszere, a bélrendszer.
Egy átlag magyar felnőttnek 10 foga hiányzik, de a fogágy- és az ínygyulladás is nagyon gyakori probléma.
A Békessy Béla Vívó Klub fiatal versenyzője, Göttlinger Dániel kard-párbajtőr „A” kategóriában képviseli a nemzeti színeket.
A Debreceni Egyetemnek jelen 268 kínai hallgatója van, az orvos- és egészségtudományi képzésekben összesen 61-en vesznek részt.
A Dóczy József utcai sporttelepen tartott rendezvényen a klub egykori és jelenlegi vezetői, sportolói, szimpatizánsai emlékeztek meg a kiváló elődökről.
Ebből a keretből 562 milliárd forint felhasználásáról már megszületett a döntés.
A debreceni polgármesteri hivatal kéri a járművezetőket, hogy a balesetek elkerülése érdekében az említett útszakaszon fokozott figyelemmel vezessenek.Hirdetések:
EURO TOP 40
1.Clean Bandit feat. Sean Paul & Anne-Marie - Rockabye
2.Ed Sheeran - Shape Of You
3.Rag 'N' Bone Man - Human
4.The Weekend feat. Duft Punk - I Feel It Coming
5.James Arthur - Say You Won't Let GoA reggel gondolata:
Szavaim időtlenek, márványlapra vésve élnek tovább. Hallgasd meg tanácsom! Ha már tudod, mi végre születtél, megtudtad magadról a legfontosabbat. Bár bánat a szívnek távoli dolgok után vágyódni, vágy...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu