Helyi hírek
A Kossuth térre hintóval érkezik majd, hogy találkozhasson a gyerekekkel. Ezért holnap háromnegyen 4től várhatóan négy óráig módosul a villamosok közlekedése.
December 9-én, vasárnap négy óra 45 perctől várhatóan öt óráig az 1-es és 2-es villamosok a Nagyállomás – Városháza – Nagyállomás, valamint a Kálvin tér – Egyetem/Doberdó utca – Kálvin tér szakaszon közlekednek.
Késmárky András, a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportjának elnöke elmondta, hogy tíz éve látogatják a gyermekgyógyászati intézeteket, a Gyermekgyógyászati Klinika mellett a sérült gyerekekkel foglalkozó megyei gyermekotthonokat is.
A módosítási munkák december 5. és december 15. között ütemezve zajlanak, és a Kápolnási utcán kezdődnek.

A Debreceni Állatkert a Mikulás segítségével minden gyereknek ingyenes belépőt ajándékoz.

Vasárnaponként vállalják, hogy segítenek.

Az ebesi vasúti átjáró a tervek szerint november 29-én este nyolc óráig lesz zárva.

Ehhez pedig igazodik a helyi közösségi közlekedés is.

A szerencsések között egy helyi vonatkozású együttesnek is szurkolhatunk majd, ugyanis a Mocsok egy kölykök csapat dobosa Molnár Kristóf Hajdúböszörményi, így januárban ők is bizonyíthatnak a Dal 2019-ben.

Az ünnepi fények idén december 2-án gyulladnak ki.

A mostani 97 dolgozó mellé további 20 szakember felvételét tervezik Derecskéről és a szomszédos településekről.

A bíróság célja, hogy az olyan személy, aki nem rendelkezik ügyvéddel, jogi képviselővel az előzetesen meghatározott ügyfélfogadási időben lakóhelye, tartózkodási helye, vagy munkahelye szerint illetékes járásbíróságon segítséget kapjon eljárási kérdésekben.
A beruházás megkönnyítése érdekében pedig négysávosra bővítenék a 33-as főút érintett részét, hogy a gyárhoz vezető autópálya-lehajtó épüljön. Ebben a kormány is segítséget nyújt.
A gyűjtés célcsoportja idén, a Családok Évében elsősorban a nagy családok, csonka családok és tartós beteg családtagot ápoló családok.
Németországban és Ausztriában egyenesen fenyőfa-katasztrófáról beszélnek, ami a magyar termelőknek nem jön rosszul: 1 millió fát visznek külföldre minden évben.
A speciális izomstimulátor a súlyos végbélfejlődési rendellenességben szenvedő gyermekek gyógyulását segíti azáltal, hogy javítja a szükséges műtétek eredményességét.
A leopárdmacska egy specifikus faj, igaz, hogy a házi macska rokona, de a hőmérsékletre, a páratartalomra nagyon figyelni kell az esetükben, a 20 Celsius-fok feletti hőmérsékletet szeretik.
A Közép-Tiszavidék, Szabolcs és Borsod számos településén az óvodás korcsoportokban a cigány gyermekek száma gyakran 60-90 százalék.
A fedett piacot kamerarendszerrel látták el. A tetőn napelemeket helyeztek el, az épület pedig akadálymentesített.
A Tisztifőorvos Facebook-oldalán ma azt írták, hogy a levegőhigiénés index alapján Debrecen, Miskolc és Nyíregyháza levegőminősége egészségtelen.
Szántó László, a Hajdú-Bihar Megyei Élelmiszerbank Egyesület elnöke hozzátette, hogy egyesületté ugyan most alakultak, de az élelmiszermentést már több mint két és fél éve végzik. Minden nap 11 áruházból gyűjtik be a feleslegessé vált élelmiszereket.
33 európai ország 100 városa szándéknyilatkozatban erősítette meg a programokba való bekapcsolódását, ha 2023-ban Debrecen lesz Európa Kulturális Fővárosa.
A véradásra várják az egészséges legalább 50 kilógrammot meghaladó 18 és 60 év közöttieket, akik véradásukkal hozzájárulhatnak az ország kiegyensúlyozott vérellátásához.
Az útépítés ma kezdődött, és ha az idő engedi, december 15-én befejeződik. A felújítás forgalomkorlátozással jár.
Pénteken reggel nyolctól délután négy óráig több utcában várható áramszünet.
A háziorvosi rendelőkben több mint 6 ezer debreceni ellátása zajlik, míg a fogorvosi körzetekhez összesen csaknem 12.500 beteg fordulhat. Pályázati forrásból, 2,7 millió forintból új eszközöket is beszereztek.
Az önkormányzatok 2018. december 13-ig bírálhatják el a benyújtott pályázatokat.Hirdetések:


A reggel gondolata:
A bor az embert elégedetté teszi önmagával. A veszedelem azonban abban rejlik, hogy miközben az ember egyre jobban tetszik önmagának, egyre kevésbé tetszik másoknak.


Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu