Helyi hírek
A jövő januárban induló sportanalitikus szakirányú továbbképzésre november végéig lehet jelentkezni.
Cél az, hogy olyan implantátumokat tudjunk készíteni, amiket nem csavarok és egyéb műszaki megoldások tartanak, hanem összeépülnek a csonttal.
A verseny végén díjazzák a legötletesebb jelmezekben indulókat.
A dokumentumokat legkésőbb november 15-éig a Kincstár részére elektronikusan kell elküldeni.

Az ingyenes képzés időtartama 2 félév. A képzés végén a hallgatók tanúsítványt kapnak, aminek kibocsátása regisztrációhoz és részvételhez kötött.

A megújult debreceni laboratórium a legnagyobb kockázatúnak ítélt ukrán és román határ melletti területekről beérkező minták esetében 24-36 órára rövidíti le a vaddisznó kilövése, vagy az elhullott állat megtalálása és a vizsgálati eredmény kiadása közti időt.

A térség öt települése közül négy - Monostorpályi, Komádi, Szentpéterszeg, Biharkeresztes - új ipari parkok kiépítésére, míg Berettyóújfalu a meglévő ipari park bővítésére több, mint 1 milliárd forintot nyert.

Az útmutató részletesen bemutatja, hogy általános esetben hogyan kell kinéznie a beszállítói és a vevői nyilvántartásnak.

Az új típusú, elektronikus személyi igazolvánnyal rendelkező utasok és a diákok novembertől a havidíj befizetésével már bérletként használhatják okmányukat a DKV valamennyi villamos-, autóbusz- és trolibuszjáratán.

2019 végéig felpörög a nethelyzet

Az intézkedés 2,6 millió embert érint.

A sormunka tervezett időpontjáról két héttel az ellenőrzés előtt írásban értesülnek a lakók.
Az Ipar napjai Debrecenben rendezvény mindkét napján a Műszaki Kar épületében 12 cég bemutatkozásával szakkiállítást is rendez a Mechatronikai Tanszék.
A nyelvek európai napja alkalmából megrendezett program célja, hogy felhívja a figyelmet a nyelvtanulás fontosságára.
A testi-lelki egészség fontosságára és a fogyatékkal élők problémáira hívja fel a figyelmet a 15. Mentálhigiénés Egyetemi Napok október 9-19. között, melyet a Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja a Lelkierő Egyesülettel közösen szervez.
A találkozón nemcsak a hortobágyi értékeket mutatták be az érdeklődőknek, de gasztronómiai versenyt is rendeztek. Bede Róbertet és zsűritársait lenyűgözte az úgynevezett puszta szték, amelynek éke a hagyományos recept alapján készült debreceni páros volt. Az összeállítást különdíjjal jutalmazta a zsűri, míg ezüst bogrács díjat kapott a másik debreceni étek, a töltött káposzta.
Egy liftben ijezstett rá a nőre
A kamara szervezésében októberben tartják a Nyitott kapuk hónapját, ahol több mint tíz hajdúböszörményi vállalkozás nyitja meg kapuit az általános iskolások és szüleik előtt.
Az idei pályázók közül a feltételeknek 27 diák felel meg.
A színházi előadások és koncertek mellett egy igazi különlegességgel is készülnek a fesztiválra.
A hegymászó szerint a felfelé menetel és a lefele vezető út mindkettő egyaránt nehéz
Céljuk, hogy a munka világának megismerése révén a tanulók reális döntést hozzanak a jövőjükről
Az író születésének 100. évfordulója alkalmából október 2. és 10. között először rendezik mag hagyományteremtő szándékkal a MagdaFesztet Debrecenben, amelyen Szabó Magda műveiből készült vagy általuk inspirált, illetve a nőket középpontba helyező színdarabokat mutatnak be.
Játékos, érdekes feladatok várnak az eseményre előzetesen bejelentkezett többszáz gyermekre, akiknek Batman segít majd eligazodni az Aulában.
A balmazújvárosi vízkivételi művön keresztül 1974-től részben a Keleti-főcsatornából kapja az ivóvizét, valamint az ipari és öntözővizét Debrecen, illetve több környékbeli település.
Az egyetem 2013 őszén határozta el, hogy több külföldi partneregyeteméhez hasonló színvonalú fitnesz szolgáltatást akar nyújtani.
A törvényjavaslat a lakosság \\\"adminisztrációs és időbeli terheinek\\\" csökkentésére hivatkozva teszi választhatóvá a családi házaknál a kéményellenőrzést.Hirdetések:


EURO TOP 40
1.Clean Bandit feat. Sean Paul & Anne-Marie - Rockabye
2.Ed Sheeran - Shape Of You
3.Rag 'N' Bone Man - Human
4.The Weekend feat. Duft Punk - I Feel It Coming
5.James Arthur - Say You Won't Let GoA reggel gondolata:
Volt valami különleges ebben az októberben. Arcunkat a napfény felé fordítottuk, mely oly gyöngéd volt e hetekben, mint egy öregedő férfi érzése, mellyel egykori vetélytársaira és szerelmeseire gondo...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu