Helyi hírek
Ez a kötelezettség azokra a gyerekekre vonatkozik, akik 2015. szeptember 1. előtt születtek, és még nem járnak óvodába.
A utca már 300 méteren megépült burkolathoz csatlakozva az utca végéig, összesen 90 méter hosszon kap szilárd burkolatot 4,25 méter szélességben a meglévő csapadékvíznyelők szintbehelyezéseivel együtt.
A pályázati licencdíjra 250 ezer eurót, a pályázati feladatokra pedig 18 millió forint támogatást határoztak meg.
Hétfőn nem érkezett meg a munkahelyére

A mezőgazdasági őstermelők személyijövedelemadó-bevallási határideje május 22.

Debreceni sportolók is részt vesznek a Kempo Világbajnokságon

Az útszegélyt és a gyeprácsos várakozóhelyeket felújítják, a csatornafedőket és a víznyelőrácsokat szintbe helyezik, így a vízállások, pocsolyák is megszűnnek.

Tavaly 320 ezer volt, az idén pedig várhatóan 360 ezer lesz a repülőtér éves utasforgalma.

A téren nemzeti, európai uniós és Árpád-sávos zászlókat lehetett látni. A tegnapi nap folyamán Brüsszelben, Londonban is tartottak tüntetést.

A Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban már március 19-én feloldották a látogatási tilalmat, holnaptól pedig már a Klinikai Központ teljes területén is a megszokott rend szerint lehet látogatni a betegeket.

A munkálatok ideje alatt félpályás útlezárásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek.

Az intézményt csak az ELTE előzi meg.
A debreceni Csokonai Színház színészei tolmácsolásában hallhatnak klasszikus és kortárs verseket az 1-es villamoson utazók.
Az e-kereskedelem bővülésével az utóbbi években 20 százalékkal nőtt a forgalmuk: tavaly összesen 40 millió küldeményt, ebből 21 millió csomagot kézbesítettek.
A ROTEM készülék a laboratóriumi vizsgálatnál jóval gyorsabban ad lehetőséget terápiás döntések meghozatalára, már műtét közben is, súlyosan vérző betegek esetében, ezáltal javulnak a betegek túlélési esélyei.
A betegség a 15 és 39 év közötti nőket érinti leginkább.
A március 24-ig tartó, hetedik alkalommal megrendezett kongresszusra csaknem 500 résztvevő érkezett a Kölcsey Központba.
A várost északról elkerülő út napi 14-17, csúcsidőben 20 ezer jármű átmenő forgalmától és az ezzel járó levegőszennyezéstől, por- és zajterheléstől szabadítja meg a várost.
A debreceni gyár nyárra készül el, és évente több mint hatmillió magas minőségű csavarrugót és stabilizátort állít elő.
A megállapodás alapján 2018-tól az egyetem kihelyezett tanszékeként képezhet jármű mérnököket.
A világnap idei kiemelt témája a szájüregi egészség és az általános egészség kapcsolata, fő üzenete pedig, hogy az egészséges száj több, mint egy szép mosoly.
A Klinikai Központban továbbra is érvényben van a részleges látogatási tilalom. Ami érinti a transzplantációs, az onkohaematológiai, a szülészeti és intenzív osztályt, valamint a Gyermekgyógyászati Klinikát is.
Így azok is felismerik a bajt, akik nem hozzátartozók.
A rendőrség a bűncselekmények megelőzése, az érintettek segítése érdekében a hibák elhárításáig folyamatos rendőri jelenlétet biztosít
Az OMSZ jelentése szerint szombaton a késő délutáni, esti óráktól Debrecenben és környékén ónos és fagyott eső hullhat, ami miatt viszonylag rövid idő alatt több milliméteres jégbevonat képződhet az utakon.
Tűzgyújtás előtt mindig gondoskodjunk a tűz irányításához szükséges kézi szerszámról, illetve belterületen csak ott szabad kerti zöldhulladékot égetni, ahol ezt a települési önkormányzat rendeletben szabályozza.
A MÁV azt kéri az utasoktól, hogy a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegyeket és helyjegyeket az ünnep előtt elővételben váltsák meg.

Hirdetések:

A reggel gondolata:
Utolsó szavamig, vagy utolsó leheletemig, hűséges akarok maradni az értelemhez, az igazsághoz, a gondolkozás bátorságához. Megvetem a lélek ernyedtségét és szajkoló gépiességét, mely szórakozássá alj...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu