Helyi hírek
Az országos kompetenciamérésben az országos átlag feletti eredményt értek el az iskola növendékei.
Az intézkedés oka, hogy az elmúlt napok átlagosnál melegebb és csapadékmentes időjárása miatt az alföldi térség erdőterületein található avarréteg kiszáradt.
A képzés egyedisége, hogy a teljes 140 órás repülési gyakorlaton belül 50 óra kötelező repülési gyakorlatot tartalmaz 2 vagy minimum 4 személyes kivitelű helikopteren is a szakszolgálati engedély megszerzése után.

Megkezdődik az oktatási intézményekben a nyári szünet, amihez igazodik a DKV járatok menetrendje is.

A bálon résztvevők támogatásával 11 millió 250 ezer forint gyűlt össze a jótékony célok megvalósítására. Ezt az összeget teljes egészében a Debreceni Karitatív Testület részére ajánlották fel a szervezők.

A gulyástalálkozó programja közé tartozott a pusztai ételek főzése, továbbá a pásztortánc verseny. Ez utóbbit ebben az évben már 12. alkalommal rendezték meg.

Június 15-től egy hónapra le kell zárni a klinika előtti, villamosvonallal érintett szakaszt. várhatóan július 16-án éjfélig lesz teljes szélességben lezárva a Pallagi út – Nagyerdei körút csomópont nyugati ága. Az a szakasz, ahol a villamos a Pallagi út felől a Nagyerdei körútra, a Klinika irányába fordul.

A bizottságok a középszintű szóbeli vizsgák után hirdetik ki a diákok valamennyi érettségi vizsgaeredményét.

A pártok, társadalmi és civil szervezetek koszorúzási szándékukat , június 11-ig jelezhetik a rendezveny@ph.debrecen.hu e-mail címre!

Továbbra is működik majd a jelenleg kamaraszínházként funkcionáló Víg mozi, új helyszín lesz a Debreceni Művelődési Központ Pódium terme, az egyetem agrárcampusán lévő színházterem, illetve - egyedülálló módon - a Nagyerdei Stadion két területe, a Hall és a mostani sajtóterem

Magyarország első természetvédelmi területén, a Nagyerdőben, az ország első vidéki állatkertje és egyetlen vidámparkja elkötelezett a természeti értékek védelmében.
Debrecenben Karasszon Dezső orgonaművész, zenetörténész tart orgonakurzust, amelynek keretében lehetőség nyílik az orgonairodalom mesterműveinek a megszólaltatására is .
A Nyíregyházáról Debrecenen át Budapestre közlekedő Televonat a megszokott vasárnap helyett, június 10-én, hétfőn közlekedik.
Az önkormányzat közbeszerzési eljárás keretében keresi a kivitelezőt a Bocskai István Általános Iskola épületének energetikai korszerűsítésére. A pályázatokat június 18-ig lehet benyújtani.
A DVSC az első nemzetközi mérkőzését július 11-én játssza majd az Európa-liga selejtezőjében, a bajnokság pedig augusztus 3-án kezdődik.
Térey János 1970-ben született Debrecenben. 2001-ben József Attila-díjjal, 2002-ben Füst Milán-díjjal jutalmazták. 2006-ban megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést, 2008-ban az év legjobb magyar drámája díjat Asztalizenéért. 2010-ben a Magyar Köztársaság Babérkoszorú díjával tüntették ki.
Legszebb idényét zárta vasárnap a DSZC-Eötvös DSE.
A 40. Debreceni Virágkarnevál óta vált hagyománnyá, hogy magyarországi és határon túli városok virágkocsi(ka)t fogadnak.
A munkálatok miatt a hálózatban a víznyomás minimálisan csökkenni fog, illetve az első időszakban a víz elszíneződhet, zavarossá válhat. Szakemberek szerint ez a jelenség a közvetlen felhasználás előtti néhány perces csapnyitással elhárítható.
A pályázat benyújtásának határideje június 14.
A lányok egész évben erre a megmérettetésre készültek. Június 16.-án a Kölcseyben lesz az egyesület évzáró gálája, most már gőzerővel arra készülnek, ahol a vbn táncolt koreográfiák mellett új táncokat is láthatunk a versenyzőktől, és a tánciskola többi növendékétől.
Látványkonyhával, frissen és gyorsan készülnek az ételek.
Míg két évvel ezelőtt a Debreceni Állatkert 127, a vidámpark 56 millió forintot hozott, addig tavaly 162, illetve 63 millió forint szerepelt bevételként.
Az először 2002 márciusában megszervezett Drogmentes Magyarországért Maraton egy 42 napos futás, hazánk egyik legkiemelkedőbb, eredményekben gazdag drogprevenciós rendezvénysorozata.
A mostani fejlesztéssel a korábbinál egyszerre többen, az alap- és az alkalmazott kutatásokat párhuzamosan végezve használhatják a Tandetron laboratórium részecskegyorsítóját.
Jelenleg az engedélyezési folyamatok zajlanak.Hirdetések:


A reggel gondolata:
Mindig mondd azt, amit érzel és tedd azt, amit gondolsz. Ha tudnám, hogy ma látlak utoljára aludni, erősen átölelnélek, és imádkoznék az Úrhoz, hogy a lelked őre lehessek. Ha tudnám, hogy ezek az uto...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu