Helyi hírek
A Campus Fesztivál szervezői a Facebookon jelentetették be, hogy a Scooter is fellép a 2018-as fesztiválon egészen pontosan július 20.-án pénteken este fél tizenegytől.
A futsal, a kosár- és a kézilabda szakosztály, valamint a labdarúgó és a röplabda szakosztály tagjai is elismerésben részesültek az elmúlt évben nyújtott teljesítményükért.
A programra sikeresen bekerülők egyetemi tanulmányaik idejére bentlakási lehetőséget is kaphatnak.
A 2018-as májusi és az első öthavi eredményeket örömmel összegezte: Londonba már heti 10, Eindhovenbe pedig heti 3 járattal ill. a többi úti célokra heti 2 frekvenciával.

Az idei évben nem ez lesz az első torna, ahol a Loki eSport csapata képviselteti magát, ugyanis május 5-én Budapesten két csapattal már letették a névjegyüket a cívis város fiai, a Honvéd, az MTK és az Újpest eSport csapataival egyetemben.

Május 14 és 15 között került megrendezésre az INNOVA Észak-Alföld Nonprofit Kft. közreműködésével megvalósuló SMART_watch projekt, soron következő konzorciumi találkozója.

A volt kultuszminiszter szobra, annak a gróf Tisza István egykori miniszterelnöknek a szobra mellett áll, amit 1927-ben - még egy másik helyszínen - Klebelsberg Kuno avatott fel.

A repülőtér fejlesztése is folytatódik. A 2-es szintű, nagyobb biztonságot és pontosságot adó műszeres leszállító berendezés telepítésre már elkezdődött és várhatóan 2019 év végén helyezik üzembe.

Az elképzelések szerint rácsatlakoznak majd a már meglévő utakra és bevonnák a kerékpáros vérkeringésbe a város külső részeit is.

4 napig tart majd a kirándulás

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 22 fok között valószínű, ennél már csak északkeleten lesz a hűvösebb.

Pénztárcát vitt magával.
Az elsődleges adatok szerint ágybetét és lomok gyulladtak meg.
Az egykori debreceni agrárosok az ország minden tájáról eljöttek, illetve visszatértek erre a két napra alma materükbe.
A Nébih közleménye szerint a töki állattartó és húskészítményeket gyártó kistermelő két telephelyének egyikén több állatfajt is bejelentés nélkül tartottak.
Feltérképezik az Intelligens Szakosodási Stratégia, valamint azok végfelhasználóinak valós igényei közötti kapcsolatokat a térségben
A utca már 300 méteren megépült burkolathoz csatlakozva az utca végéig, összesen 90 méter hosszon kap szilárd burkolatot 4,25 méter szélességben a meglévő csapadékvíznyelők szintbehelyezéseivel együtt.
A pályázati licencdíjra 250 ezer eurót, a pályázati feladatokra pedig 18 millió forint támogatást határoztak meg.
Ez a kötelezettség azokra a gyerekekre vonatkozik, akik 2015. szeptember 1. előtt születtek, és még nem járnak óvodába.
Hétfőn nem érkezett meg a munkahelyére
A mezőgazdasági őstermelők személyijövedelemadó-bevallási határideje május 22.
A téren nemzeti, európai uniós és Árpád-sávos zászlókat lehetett látni. A tegnapi nap folyamán Brüsszelben, Londonban is tartottak tüntetést.
Debreceni sportolók is részt vesznek a Kempo Világbajnokságon
A Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban már március 19-én feloldották a látogatási tilalmat, holnaptól pedig már a Klinikai Központ teljes területén is a megszokott rend szerint lehet látogatni a betegeket.
Az útszegélyt és a gyeprácsos várakozóhelyeket felújítják, a csatornafedőket és a víznyelőrácsokat szintbe helyezik, így a vízállások, pocsolyák is megszűnnek.
A munkálatok ideje alatt félpályás útlezárásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek.
Tavaly 320 ezer volt, az idén pedig várhatóan 360 ezer lesz a repülőtér éves utasforgalma.Hirdetések:


A reggel gondolata:
A barátságot, minden földi jónál többre becsüljétek! Mert nincs semmi, ami a természet rendjének annyira megfelelne, a szerencsében és a szerencsétlenségben annyira javunkra szolgálna, mint a barátsá...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu