A debreceni Best FM weboldala hamarosan a bestfmdebrecen.hu címen lesz elérhető!
Helyi hírek
Hetente indul majd a járat.
A Times Higher Education rangsorába került be az egyetem.
Október 20-án várják az érdeklődőket.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri azokat, akik a képen látható gépkocsit felismerik, jelentkezzenek személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A cég ügyvezető igazgatója azt mondta, a 20 millió eurós beruházással Európa legmodernebb logisztikai és csomagolóüzemét építik fel Debrecenben, ami egyben a Deufol délkelet-európai regionális központja is lesz.

Az október 13-ai önkormányzati választásokon csak azok szavazhatnak, akik érvényes személyazonosításra alkalmas okmánnyal igazolni tudják magukat és bemutatják lakcímkártyájukat.

Jubileumok éve az idei a társaság számára

120 millió forintot fordítottak az épületek energetikai korszerűsítésére

Az autóbuszokra a fel- és leszállás legközelebb a Hatvan utca, valamint a Helyközi autóbusz-állomás elnevezésű megállóhelyen lehetséges.

Hétfő reggel 05.00 óráig tartanak a változások.

Zenei, képző-, tánc- és filmművészeti programok várják az érdeklődőket

Minden kihelyezett intézményben voltak programok
A legmagasabb összeg 500 ezer forint
Műszaki pályaválasztó fesztivál a napokban kezdődött Budapesten, és november végéig Debrecenbe is eljut.
Közterületen alakítják ki, méghozzá a vénkerti lakótelep Füredi út felőli végén, a tízemeletes házaknál.
A fesztivált október 7-én a Zeneakadémián, Debrecenben október 8-án, a Kölcsey Központban Prokofjev zenekari esttel nyitják meg .
Szeptember 30. és október 4. között naponta egy előadással vagy foglalkozással kapcsolódnak az Országos Könyvtári Napok központi tematikájához.
Az előadás egy egészen izgalmas nézőponton keresztül vezeti a nézőt.
A megállapodások lényege, hogy a városok, köztük Debrecen az előkészítő évek és a kulturális főváros évében törekednek a közös munkára, közös projektek megvalósítására.
A MÁV közleményében kitért arra is, hogy hétfőtől december 14-éig módosított menetrend szerint közlekedik majd a Debrecenből 23 órakor Tiszafüredre induló vonat a Kaba és Hajdúszoboszló közötti pályafelújítás miatt.
Az A320 típusú szimulációs eszközzel egyszerre húsz hazai vagy külföldi repülőtéri tűzoltónak tudják biztosítani a 40-40 órás elméleti és gyakorlati kiképzést Debrecenben
A 2018/2019. évi röplabda női NB II-es bajnokságot 16 pontos különbséggel nyerte meg a Keleti csoportban a DSZC Eötvös DSE, majd a bajnoki döntőn kiharcolta az NB I-be jutást.
Az ötezer hazai és külhoni magyar nyelvű általános iskola számára kiírt versenyben diákok fogják előadni, rögzíteni és a YouTube-ra tölteni a rockopera egy-egy jelenetét.
Az egyetem korábbi közleménye szerint a gyerekek súlyosan kiszáradt, de nem életveszélyes állapotban hányással, hasmenéssel, magas lázzal kerültek kórházba. A tömeges megbetegedés okainak tisztázása folyamatban van.
A munkavégzések napközben zajjal járhatnak, ezért a kivitelező a környéken élők türelmét és megértését kéri.
Volt lehetőség az atlétika, a cselgáncs, a kézilabda, a kosárlabda, a labdarúgás, a tollaslabda, a vívás, az amerikai foci és a karate kipróbálására.
A vizsgálat eredményét a szülők is megismerhetik, így időben tudják az esetleges rendellenességeket kezelni. A komplex szűrővizsgálat az ebben az évben megnyíló egészségügyi centrumban végzik el a Pósa utca 1. szám alatt.Hirdetések:


A reggel gondolata:
Gyakran annak van a legnagyobb ára, amiért semmit sem kapunk. Mutathatnék neked sok mindent, amit ha megszerzünk, elfogadunk, kicsavarja kezünkből a szabadságot. A magad ura lehetnél, ha ez a sok min...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu