Helyi hírek
A Táncol a város augusztus 21-én, este 7 órakor kezdődik, amikor ismét karneváli felvonulás lesz a Piac utcán.
A karnevál napján, augusztus 20-án reggel 6.45-ig érkeznek meg a résztvevők az otthon felvirágozott kerékpárokkal a Miklós utcai gyülekezőhelyre.
Eddig a torna történetében 51 ország játékosai vettek részt a versenyen, de idén Indiából, Nigériából és Vietnamból is várnak strandröplabdázókat.
Szombattól három napon át fényfesztivált csinálnak az egyetem központi épületéhez vezető sugárúton, az épületet pedig 3D-animációk vetítésével \"keltik életre\".

A felújítás miatt a szeptember 4-i, Székesfehérvár elleni és a szeptember 18-i, Békéscsaba elleni bajnoki mérkőzését a szomszédos Főnix Csarnokban játssza a DVSC-. A Hódosba az október 12-i EHF-kupa mérkőzésen tér vissza az együttes.

Az augusztus 18-ai rendezvényre kilátogatók kipróbálhatják a jövő sporteszközeit, amellyel mindenki hozzájárulhat önmaga és a Föld egészségéhez.

Június közepe óta nem tudnak egy debreceni lányról

Debrecenben a közlekedésben voltak komoly fennakadások

Tanács a rendezvényeken résztvevő családoknak:a nagy tömeg miatt érdemes a kisgyermekek karján egy karszalagra felírni a szülők telefonszámát, mert így bármilyen probléma esetén sokkal gyorsabban tudnak a rendőrök segíteni.

Az országban elsőként kínálnak előzetes bejelentkezés nélküli, angol nyelvű állatkerti szakvezetést az idegennyelvű látogatók számára.

Az okozott kellemetlenségért előre is elnézést kér az üzem.

A virágkompozíciók - amelyek elkészítéséhez a hazai élő és szárazvirágok mellé egymillió szál friss dália érkezik majd Hollandiából - felidézik az elmúlt fél évszázad legemlékezetesebb karneváljait. Hozzátette, hogy az idei karneváléj nem véletlenül kapta az Ahogy eddig még nem láttuk címet, hiszen az elmúlt ötven év best of zenei válogatását fényfestés és más érdekességet színesítik majd
A Kajla útlevél felmutatásával az egész szünidő alatt, egészen augusztus 31-ig ingyenesen kisvasútazhatnak a kisdiákok a Vidámparkban.
Azzal kapcsolatban, hogy mikor és hol lehet megvásárolni a jegyeket, a torinói klubbal történt egyeztetések után tájékoztatják a szurkolókat.
Hajdú-Bihar megyéből két alkalommal is került ki győztes a szavazásban a hajdúszoboszlói Hungarospa jóvoltából. A július 15-i részeredmény alapján azonban egyelőre nem ők állnak az élen. A szavazás 2019. augusztus 31-ig tart ezért még van esély arra hogy ez változzon.
Az épületekben előzetes egyeztetés mentén a használati melegvíz-szolgáltatás szünetel a munkavégzések idején.
A programok ingyenesek lesznek
Temesi Dóra Anna tart előadást
Június óta keresi a rendőrség
A vállalkozóknak ki kell javítani a hibát.
Kétszáz hazai szakembert várnak.
Három ezer ember regisztrált a programra.
Több mint negyven fürdő csatlakozott.
Tavaly közel ezer diáknak tudtak segíteni az iskolakezdésben
13 milliárd forintot hagyott jóvá a kormány
A templom orgonistái félórás, ingyenes koncerttel kedveskednek a turistáknak.
A véradáson jelezni kell: irányított véradásról van szó, egy bizonyos betegnek.Hirdetések:


A reggel gondolata:
Van azonban a mi kis szürke országunknak egy kincse, amit az idegen is megirigyel tőlünk: a tavaink. Azok az apró, eldugott tavacskák, melyek völgyek gödrében, dombok hajlatánál itt-ott szerényen meg...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu