Országos hírek
Az ellenőrzés célja a sebességtúllépés veszélyességének tudatosítása . A dokumentált jogsértések esetében intézkedni fognak a rendőrök.
Az állami forrásból beszerzett legkorszerűbb mentőautók első kontingensét a szolgálat várhatóan már a mentők napján, május 10-én használatba veheti
Megállapodást kötött a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet
Az ügyfelek a részletfizetést teljesíthetik akár bankszámláról

Földi Imre sportág egyik legeredményesebb magyar képviselőjeként tizennyolc éven át tartozott a világ élvonalába.

A Küldetések a pénz világában tankönyv májustól, az igényeknek megfelelően legalább 60 ezer példányban válik ingyenesen elérhetővé, továbbá az alapítvány honlapjáról is díjmentesen letölthető.

A felvételi eljárásban a tájékoztatás folyamatosan online formában, valamint e-mailben történik. Ezért a hivatal szerint nagyon fontos, hogy a jelentkezők folyamatosan figyeljék a postafiókjukat, illetve az e-felvételi felületét.

Még egy kisebb koccanás is több százezer forintba kerülhet, ha a jármű vezetője alkoholt fogyasztott.

A kampányhoz játék is kapcsolódik, amelynek részletei a dobdbemagad.com oldalon érhetők el.

Az erdőtüzek megelőzésével kapcsolatos hasznos tudnivalókról az www.erdotuz.hu oldalon lehet tájékozódni.

Az előrejelzés segítségével előre megtervezhető a megfelelő öltözködés és egyéb védekezés, tájékozódni lehet, hány percet lehet tölteni a tűző napon, anélkül hogy egészségkárosodással kellene számolni.

Április 30-ig lehet jelölni védőnőt a Magyar Védőnők Egyesülete által meghirdetett Év Védőnője díjra .
Az eseményen 17 ország közel 300 versenyzője vesz részt.
A konkrét időpontot a köztársasági elnök jelöli ki, legkorábban a szavazást megelőző kilencvenedik, legkésőbb az azt megelőző hetvenedik napon.
A pályázók videós (vlogos) formában mondhatják el, hogyan képzelik el az életüket néhány év múlva.
Az idei tanévben 951 tanítónak és 3019 tanárnak szűnt meg a jogiszonya, 565 tanító és 840 tanár ment nyugdíjba, ehhez képest viszont csak 353 tanító és 482 tanár kezdte el a pedagógusi pályát.
A rendőrség az ellenőrzési helyek kijelölésekor a lakosság véleményét is szeretné figyelembe venni, ezért idén is javaslatokat vár, hogy hol legyen sebesség-ellenőrzés.
Céljuk, hogy minél több fiatal szeresse meg a sportot.
A szabályok növelhetik az átláthatóságot és a jogbiztonságot is a gyártók, a forgalmazók és az importőrök számára
A kötetet összeállító Fábri György, az ELTE dékánhelyettese elmondta, hogy a szerinte az általános rangsorok egyre kevésbé informatívak, a régiós és szakterületi rangsoroké a jövő
A kormánybiztos a fejlesztendő vasutak között a miskolci Lillafüredi Állami Erdei Vasutat, a gyöngyösi Mátravasutat, a Királyréti Erdei Vasutat, a Kemencei Erdei Múzeumvasút és a debreceni Zsuzsi Erdei Vasutat nevezte meg.
A kampány szervezői a vásárlók figyelmét szeretnék felhívni arra, hogy válasszanak magyar termékeket többek között azért, mert így munkahelyeket teremtenek, óvják környezetüket, és sok esetben egészségesebb termékekhez is juthatnak hozzá.
Az eddigi egyetemi szintű matematika tartalmak mellett ugyanis mostantól a mateking.hu-n középiskolásoknak szóló tartalmak is elérhetőek lesznek, az érettségire fókuszálva, és ingyenesen.
A tájékoztatás szerint az alapellátásban dolgozó csaknem másfélezer területi és iskolavédőnő laptophoz jutott, valamint az egyre összetettebb védőnői adatszolgáltatási feladatok gyors és minőségi ellátását elősegítve korszerű Contact Centert alakítottak ki.
Üvegszilánkot talált egy németországi vásárló a LaoGanMa márkájú, chiliolajban tartósított gombakonzervben, a termékből Magyarországra is került. A Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy ellenőrizzék a január 13-a után vásárolt termékeket. Akinek van ilyen terméke, semmiképp se fogyassza el, hanem vigye vissza a vásárlás helyére - szólított fel a hivatal.
A kormány ahhoz kéri a magyar emberek támogatását, hogy \"meg tudjuk védeni határainkat és meggátoljuk a betelepítést\"- jelentette be Dömötör Csaba.
Hirdetések:
EURO TOP 40
1.Clean Bandit feat. Sean Paul & Anne-Marie - Rockabye
2.Ed Sheeran - Shape Of You
3.Rag 'N' Bone Man - Human
4.The Weekend feat. Duft Punk - I Feel It Coming
5.James Arthur - Say You Won't Let GoA reggel gondolata:
Használati utasítás az élethez Amikor veszítesz, ne veszítsd el a leckét, emlékezz a három „F”-re: Fogadd el (értékeld) magad; Fogadd el (értékeld) a többieket; Felelősség minden cselekedetért. N...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu