Országos hírek
Európában egyedülálló alkalmazás
A nyugdíjasokat megcélzó cégek ma már cím- és telefonlisták alapján dolgoznak.
Egy éve csak 750 millió forintot lehetett erre elkölteni, idén már 500 millióval többet
Novembertől 5 ezer 65 év feletti, idős ember számára biztosítanak számítógépet és internethozzáférést, valamint segítséget az infokommunikációs eszközök használatában.

A 2018-as tanévkezdettől minden járásban kötelezővé válik az iskolai és óvodai szociális munka, az új szolgáltatáshoz a kormány 5,6 milliárd forintot biztosít.

A menetdíj vagy pótjegy árán felül további 8 ezer forint pótdíjat kell fizetnie annak, aki érvénytelen igazolvánnyal, vagy érvénytelen igazolással veszi igénybe a kedvezményt.

Csak a gyakorló méhészek kaphatják meg támogatást.

Ősztől már öt egyetem hat helyszínén folyik gyógypedagógus-képzés, továbbá a Semmelweis Egyetem Pető András Karán konduktor-képzés.

A tervezet lényege, hogy a gazdasági szereplők nagyobb arányban vállaljanak szerepet a szakképzések tartalmi részében.

A projekt keretében a lemorzsolódásnak leginkább kitett 150 óvoda és 300 iskola intézményfejlesztését végzik el.

A kétadagos oltóanyag azoknak lesz ingyenes, akik betöltötték a 12. életévüket és szeptemberben kezdték meg az általános iskola 7. osztályát.

A program 10 és 16 év közötti gyermekek számára indul, de a család- és gyermekjóléti szolgálat javaslatára ettől el lehet térni. A projektben kulturális programokat, színházlátogatást is szerveznek.
A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) szerint kiemelt és azonnali megoldást igénylő probléma az ösztöndíjak kérdése, s azok megreformálása a családok számára is segítséget jelentene.
A magyar versenyzők festő, szakács, pincér, ápoló és gondozó, informatikai rendszerüzemeltető, cukrász, virágkötő, épületasztalos, bútorasztalos, ács, fodrász, gipszkarton-szerelő, hegesztő, kőműves, szépségápoló, villanyszerelő, víz-, gáz- és fűtésszerelő, webfejlesztő szakmákban egyénileg indulnak, mechatronika versenyen két fős csapat vesz részt.
A jelentések alapján végzett becslés szerint október 2-8. között az országban 5 500 embert fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel.
Az M8-as út mellett megépülhet a Szeged-Debrecen közötti út, vagy elkészülhet az M1-es autópálya Budapest-Győr közötti háromsávosítása.
A díjazott egy éven át a fiatal vállalkozók nagykövete lesz.
Az írásbeliket október 13. és október 27 között tartják.
Mindig fontos alaposan elolvasni a felugró üzeneteket, linkeket, apró betűs részeket, és ne küldjön senki ismeretlen 06 90-es, 06 91-es telefonszámra, illetve 16-tal kezdődő ötjegyű rövidszámra üzenetet.
A kerékpároknál a leggyakoribb hiba a rövid vagy gyenge oldalsó támasztókerék volt, de előfordult a nem megfelelően takaró láncvédő is.
A témahetek kilépnek a megszokott iskolai környezetből és modern pedagógiai módszerekkel segítik a diákok pénzügyi, digitális és környezetvédelmi ismereteinek bővülését.
A szakemberek elsősorban a madárinfluenza által leginkább veszélyeztetett megyékben mérték fel a baromfiágazat készültségét.
Az akció célja a személyszállító – kiemelten a nemzetközi – vonatokon az utasokkal és jegyvizsgálókkal szemben elkövetett jogsértések.
A nyertes pályázók kérelmei az ügyfélkapujukon hamarosan a \\\"jóváhagyott\\\" státuszba kerülnek.
Az ENSZ ezzel a nappal szeretné felhívni a társadalom figyelmét a Föld sérülékenységére
Az Élelmiszerbank önkéntesei a jelentkező gazdálkodóknál leszedik azt a termést, ami amúgy kárba veszne, így viszont megmenthető és el tudják juttatni rászorulóknak.
A szórólapot a határátkelőhelyeken, a benzinkutakon, az autópálya-pihenőhelyeken és a rendőri intézkedések során adják át a vezetőknek.Hirdetések:


EURO TOP 40
1.Clean Bandit feat. Sean Paul & Anne-Marie - Rockabye
2.Ed Sheeran - Shape Of You
3.Rag 'N' Bone Man - Human
4.The Weekend feat. Duft Punk - I Feel It Coming
5.James Arthur - Say You Won't Let GoA reggel gondolata:
Volt valami különleges ebben az októberben. Arcunkat a napfény felé fordítottuk, mely oly gyöngéd volt e hetekben, mint egy öregedő férfi érzése, mellyel egykori vetélytársaira és szerelmeseire gondo...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu