Országos hírek
A változtatás a hatékony végrehajtás és a még szükséges ügyfélátvilágítás megfelelő elvégzése érdekében egy új értesítési kötelezettséget is bevezet: a szolgáltatóknak a hatálybalépést követő 3 napon belül tájékoztatniuk kell azon ügyfeleiket, akiknek az esetében az átvilágítás még egyáltalán nem vagy nem teljes körűen történt meg.
Lesz, ahol a hétfői, máshol a szombati nyitva tartási idő szerint üzemelnek.
Cél, hogy 21. századi kontextusba helyezzék a hangszert, inspirálják a fiatal cimbalmos generációt, lehetővé tegyék új tehetségek bemutatkozását és erősítsék a nemzetközi cimbalmos közösséget
A kétnapos akcióban a százötven önkéntes 600 otthagyott sátrat, 500 kempingszéket, 400 felfújható és ugyanennyi polifoam matracot, 17 köbméternyi törölközőt és hálózsákot, takarót, valamint jelentős mennyiségű ruhaneműt, illetve cipőt és papucsot gyűjtött össze.

Az Európai mobilitási héthez, amely szeptember 16-tól 22-ig tart, a rendezvény sorozat az Autómentes nappal zárul majd.

A bank valós időben küldi a kódot tartalmazó SMS-t .

Országszerte vizet osztanak, párakapukat működtetnek, locsolják az utakat és több helyen közterületi vízcsapokat is megnyitottak a hétfő éjfélig elrendelt hőségriasztás miatt.

A cél, hogy tájékoztassa a fogyasztókat a legfontosabb fogyasztóvédelmi ügyekben, növelje a fogyasztók tudatosságát, megelőzve ezzel a vitás helyzeteket. Az új kiadványok letölthetők a hivatal honlapjáról a sajtó, kiadványok, fogyasztóvédelmi kiadványok rovatból.

A háztartások jelentős része világszerte nyár végén szerzi be az iskolába járó gyermekeknek a ruházati cikkeket, irodaszereket, műszaki cikkeket, sőt akár bútorokat is.

Cél : a megengedett legnagyobb sebességet túllépő járművek vezetőinek kiszűrése

Az új tantárgy neve: Digitális kultúra

A múlt héten szerdán elrabolt 15 éves Alexandra ügye hatalmas közfelháborodást keltett Romániában, miután kiderült, hogy hiába hívta többször is a 112-es segélyhívószámot, a rendőrök nem hittek neki, kioktatták, a hatóságok nem voltak képesek idejében azonosítani a hívás helyét, és közbelépni, hogy megmentsék az életét.
A május végi árhullám után rekord mennyiségű felhalmozódott hulladékra számítanak a szervezők, a 7. PET Kupa résztvevői naponta várhatóan több tonna, főként műanyag hulladéktól mentesítik a folyót és árterét.
Az augusztusban induló négy felhívásra az 5 ezer lélekszám alatti kistelepülések pályázatait várják, a temetők fejlesztése esetében pedig a helyi egyházközségek is pályázhatnak .
A kutatással képet kapnak arról, hogy a magyarok jellemzően milyen és mennyi élelmiszert fogyasztanak.
A szezon gyengébb lehet a megszokottnál.
A választópolgárok egyebek mellett az átjelentkezésre, a mozgóurna-igénylésre, valamint az akadálymentes szavazókör igénylésére vonatkozó kérelmeiket nyújthatják be a lakóhelyük szerinti választási irodákhoz.
A cél, hogy az importot és a magyar dinnyét meg lehessen különböztetni, és a fogyasztó számára ne csak a kóstolás után, hanem már a vásárlás alkalmával kiderüljön, melyikről van szó .
Az induláshoz szükséges ajánlásokat szeptember 9-ig kell leadniuk a jelölteknek. A kampány augusztus 24-én indul.
A kiemelt, legnagyobb közlekedésbiztonsági kockázatot jelentő cselekmények esetében az eddigi 10 ezer kuna bírságot 880 ezer forintnak megfelelő 20 ezer kunára, míg a korábbi 5 ezer kuna (220 ezer forint) bírságot 15 ezer kunára (660 ezer forint) emelték – írja a vezess.hu.
A szédülés nem korfüggő, de az idősebbeknél gyakrabban jelentkezik, mert sérülékenyebb az egyensúlyrendszerük. Hozzátette, hogy a szédülés kivizsgálása és kezelése is nehéz.
A termékek tűzveszélyesek lehetnek.
A vadak többször jelennek meg az utakon, hirtelen, gyakran féktávolságon belül ugranak ki az út melletti árkokból, bokrokból, magas fűből a járművek elé. Sokszor oldalról mennek neki a járműveknek.
Az ellenőrzésen elsősorban a vezetési és pihenőidővel, a veszélyes áru szállításával összefüggő szabályok megtartását, valamint a beutazás, illetve belföldön tartózkodás jogszerűségét vizsgálják .
Az orvosi rendelőkre meghirdetett pályázaton a jelentkezőknek csak mintegy fele juthat támogatáshoz, így a tervek szerint jövőre újra kiírják ezt a lehetőséget.
A Budapesten és Pest régióban, illetve a Közép- és Nyugat-Dunántúlon élők utaztak a legtöbbet.
Az alapanyagra is várólista vanHirdetések:


A reggel gondolata:
Van azonban a mi kis szürke országunknak egy kincse, amit az idegen is megirigyel tőlünk: a tavaink. Azok az apró, eldugott tavacskák, melyek völgyek gödrében, dombok hajlatánál itt-ott szerényen meg...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu