Országos hírek
Aki tiltás ellenére tüzet rak, pénzbüntetést fizet. Az aktuális tűzgyújtási tilalmakról, valamint az erdőtűz megelőzéssel kapcsolatos hasznos tudnivalókról a www.erdotuz.hu oldal adhat tájékoztatást.
A fotókkal a mezőgazdaság szépségeit szeretnék bemutatni azoknak is, akik nem az agráriumban dolgoznak, emiatt nem elvárás, hogy valamilyen mezőgazdasági tevékenységet ábrázoljon a fotó.
A résztvevő települések vagy közösségek között verseny indul, hogy kiderüljön, a Nagy Ugrás hol veti a legnagyobb hullámot.
A 2017/2018-as iskolai tanév szeptember elsején, pénteken kezdődik és 2018. június 15-én pénteken ér véget.

A Gólya Road Show rendezvényeinek folyamatosan frissülő részletei, a helyszínek várhatóan tovább bővülő listája a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület honlapján érhető el.

A főiskolás és egyetemi hallgatókból álló csapatok jelentkezését augusztus 31-ig várják a szervezők.

Thomas Bach NOB-elnök úgy kommentálta a változásokat, hogy az új versenyszámokkal az olimpia fiatalosabb és városiasabb lesz, továbbá több nőnek jut benne szerep.

Theresa May kormányfő közölte: nem halasztják el a csütörtökre kiírt előrehozott parlamenti választásokat a terrortámadás miatt.

A visszavágót szerda 18 órától a pozsonyi Ondrej Nepela Arenában rendezik. A párharc győztese kijut a decemberi németországi világbajnokságra.

Nyáron több gyereket ér közlekedési baleset, július-augusztusban ez az arány akár kétszerese is lehet a februári, márciusi adatoknak. Fontos többek között az is, hogy a járművezetők jobban figyeljenek a nyáron olyan helyek környékén, ahol sok gyerek fordul meg, így a játszóterek, strandok közelében.

A tilalmi idő feloldása mellett jó hír, hogy – a változékony tavaszi idő ellenére – országos szinten sikeres volt pontyféléink szaporodása, így lesz is mit kifogniuk a pecásoknak. Továbbra is tilos azonban a kősüllő, a harcsa és a compó horgászata!

A komp a következő két hétben ingyen szállítja a kerékpárokat, a motorkerékpárokat és a gyalogosokat a Tiszán át.
A rendelet alapján a jövő évi munkaszüneti napok körüli munkarend úgy változik, hogy március 10-én, április 21-én, október 13-án, november 10-én, december 1-jén és december 15-én, szombatonként dolgozni kell majd.
Elsőként csaknem 10 ezer tag kapja majd meg a kártyáját
A szigorú protokoll szabályoknak megfelelően az Elysée-palota lépcsőjén Francois Hollande fogadta a gépkocsin érkező Emmanuel Macront, aki kamerák kereszttűzében vörös szőnyegen vonult át az elnöki hivatal díszudvarán.
A műsort világszerte mintegy 180 millió tévénéző látta, a döntőt Kínában és az Egyesült Államokban is közvetítették.
Változik a helyesírás értékelése, a jó helyesírást jutalmazzák, ahelyett, hogy hibapontokkal csökkentené az eredményt.
Az önkéntes orvosok kórházban, iskolákban, óvodákban és egyéb gyermekintézményekben szűrik, vizsgálják és gyógykezelik a rászoruló gyermekeket.
A pályamunkákra az egyesület weboldalán szavazhat a közönség május 21-ig, a 10 ezer fő alatti, valamint a tízezres lélekszámot meghaladó települések kategóriában.
A \"Fitten, vidáman\" egészségfüzet elsősorban azokhoz a szülőkhöz szól, akiknek gyermeke a testösszetételt, állóképességet, vázizomzatot és hajlékonyságot mérő teszten a \"fokozott fejlesztés szükséges\" zónába került.
Az állami forrásból beszerzett legkorszerűbb mentőautók első kontingensét a szolgálat várhatóan már a mentők napján, május 10-én használatba veheti
Megállapodást kötött a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet
Az ügyfelek a részletfizetést teljesíthetik akár bankszámláról
Földi Imre sportág egyik legeredményesebb magyar képviselőjeként tizennyolc éven át tartozott a világ élvonalába.
A kampányhoz játék is kapcsolódik, amelynek részletei a dobdbemagad.com oldalon érhetők el.
A Küldetések a pénz világában tankönyv májustól, az igényeknek megfelelően legalább 60 ezer példányban válik ingyenesen elérhetővé, továbbá az alapítvány honlapjáról is díjmentesen letölthető.
Az erdőtüzek megelőzésével kapcsolatos hasznos tudnivalókról az www.erdotuz.hu oldalon lehet tájékozódni.Hirdetések:


EURO TOP 40
1.Clean Bandit feat. Sean Paul & Anne-Marie - Rockabye
2.Ed Sheeran - Shape Of You
3.Rag 'N' Bone Man - Human
4.The Weekend feat. Duft Punk - I Feel It Coming
5.James Arthur - Say You Won't Let GoA reggel gondolata:
Az élet nem más, mint lehetőségek sorozata. Változtathatsz s jobbá, tehetsz valamit életed minden napján. A Te elhatározásod. A kezedben a kulcs. Akárcsak a fazekas korongja mellett. Magad vagy az er...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu