A debreceni Best FM weboldala hamarosan a bestfmdebrecen.hu címen lesz elérhető!
Országos hírek
A nyomozók a szakértői vélemény alapján módosították a gyanúsítást, és a nő cselekményét vétségről állatkínzás bűntettére minősítették át.
Ingyenes látogatható majd a Terror Háza Múzeum
Az írásbeli vizsgákat október 11. és október 25., az emelt szintű szóbeliket november 7. és 11., a középszintű szóbeliket pedig november 18. és 22. között tartják.
Vekerdy Tamás sosem rejtette véka alá a véleményét: Azt mondta nem a világra nyitott embereket képezünk, holott évek óta tudjuk, hogy három dologra lesz szükség a jövőben: kreativitásra, kritikai érzékre és vállalkozókedvre.

A vakok és gyengén látók Braille-szavazósablont kérhetnek

Az automaták miatt szükséges a korszerűsítés

A fizikai önvédelmi képzés tudatosabbá teszi a kamaszokat és csökkenti a stresszt, a félelmet. A gyerekek számára is élvezhető e-tananyag pedig a közösségi média veszélyeire hívja fel a figyelmet .

Az ügyfelek , többek között most már nyomon követhetik a könyvelt levelek útját.

Itt még nem ér véget a program

Akik postai úton kapján az ellátást, nincs változás

Olyan 9. és 10. évfolyamosok jelentkezését várják, akiknek jó az angoltudásuk és legalább jó (4-es) a tanulmányi eredményük. A pályázat teljesen nyitott, bárki jelentkezhet rá, aki megfelel a feltételeknek.

Ahogyan az elmúlt évek során, úgy a programban részt vevő éttermek idén ősszel is kizárólag előzetes asztalfoglalás alapján fogadják a vendégeket. Időpontot és asztalt foglalni a www.etteremhet.hu oldalon lehet.
A kiírásra november 15-éig lehet pályázni, fejenként 1,5 millió forint nyerhető el. Díjat három doktorandusz hallgató és három fiatal kutató kaphat.
Október 31-ig nyújthatják be pályázatukat azok, akik nappali vagy esti munkarendben egészségügyi OKJ-s szakképzésben tanulnak
Cél, hogy az önkéntesség minél sokszínűbben megjelenjen a társadalomban és a lehetőségeihez mérten mindenki részt vegyen önkéntes programokban.
A regisztráció ingyenes, a jelentkezés feltétele, hogy a csapat tagjai ugyanannak a középiskolának a 14–22 év közötti diákjai legyenek, akik még nem szerezték meg az érettségi bizonyítványt.
A program az érintett fiatalok számára lehetőséget teremt arra, hogy részt vegyenek egy országos társadalmi innovációs műhelymunkában.
Az ebzárlat és a legeltetési tilalom elrendeléséről, valamint az egyes területekre vonatkozó pontos időpontokról az illetékes járási állategészségügyi hivatal, illetve a települési önkormányzatok tájékoztatják a lakosságot, a külterületen pedig plakátok figyelmeztetik a kirándulókat.
Az egyesület honlapján található programok között távcsöves madármegfigyelés, kenutúra, játékos vetélkedő és madárgyűrűzés is szerepel.
Előfordul, hogy hiányosak a csomagok, alkalmatlanok a termékek, de gyakori az is, hogy a cégek elérhetetlenné váltak.
Ismeretterjesztő és szemléletformáló programot és az ehhez kapcsolódó tematikus honlapot indított el a Nébih és az Agrárminisztérium Meddig hat? címmel. A kampány célja megismertetni az állattartókkal az antibiotikumrezisztencia fogalmát és veszélyeit.
Magyarországon több mint tízezer, 15 évesnél idősebb embert választottak ki véletlenszerűen, ők interneten vagy kérdezőbiztosok segítségével válaszolhatnak a többi között az egészségi állapotra, a testmozgásra, az alkoholfogyasztásra, a táplálkozásra, az egészségügyi ellátás igénybevételére, a gyógyszerszedési szokásokra, az élet- és munkakörülményekre vonatkozó kérdésekre.
A hatékony fertőtlenítés alapvető feltétele a megfelelő, az adott kórokozóval szemben hatékony fertőtlenítőszer kiválasztása, és annak előírt mennyiségben, megfelelő behatási idővel történő alkalmazása.
A kutatók 268 felnőtt kutyát tanulmányoztak, 20 százalékuk volt elhízott vagy túlsúlyos. Szakértők szerint gyakran az emberek nem gondolnak arra, hogy kutyájuk súlya problémát okozhat. Ez vezethet a kutya elhízásához.
Elsősorban a menet közbeni mobiltelefon-használatot ellenőrzik, de nagy hangsúlyt kap a menet közbeni csetelés, közösségi oldalon élőben való bejelentkezés (élőzés), és a szelfizés is.
Szeptember 16-ig adhatja le hiteligénylési kérelmét az a hallgató, aki már októberben szeretné megkapni diákhitelét.
A regisztrálni a www.kutatokejszakaja.hu honlapon lehet-Hirdetések:


A reggel gondolata:
Gyakran annak van a legnagyobb ára, amiért semmit sem kapunk. Mutathatnék neked sok mindent, amit ha megszerzünk, elfogadunk, kicsavarja kezünkből a szabadságot. A magad ura lehetnél, ha ez a sok min...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu